CAT |

Presentació Oficial Djukan Djukanovic

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí s’ha fet la presentació oficial de Djukan Djukanovic a la Sala de Premsa Marc Retamero del Barris Nord. A la presentació estaven presents Albert Aliaga, directiu del Força Lleida; Jorge Serna, entrenador del primer equip i el propi jugador.

Aliaga ha manifestat que Djukan és un jugador que ha arribat en darrer moment, principalment per la baixa inesperada de Turner i que esperem que aporti quelcom diferent al que la resta de jugadors que hi ha sota les ordres d’en Jorge.

Serna, per la seva part, ha explicat que Djukan és un jugador que seguien des de l’estiu quan havien de decidir el base de l’equip. “Era la primera opció, davant el poc marge de temps i el coneixement que teniem d’ell vam tenir-ho clar des del principi”, deia el tècnic. El jugador s’està adaptant i l’entrenador espera que pugui ajudar des dels aspectes més bàsics i defensius.

Per la seva banda, Djukanovic s’ha mostrat content amb la seva arribada al club i a la LEB Or. El jugador ha tingut una bona impressió dels seus nous companys. “Puc ajudar en defensa, jugar fort, i dirigir bé les transicions ofensives” ha afirmat Djukan. El jugador serbi espera adaptar-se el més aviat possible a l’equip i sumar el màxim per aconseguir els objectius.

Podeu veure la presentació completa al nostre youtube:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut