CAT |

Presentació dels equips del CBF Lleida al descans de l’ICG Força Lleida – Granada

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest divendres, durant el descans del partit de LEB Or ICG Força Lleida – Granada, es farà la presentació de tots els equips del CBF Lleida. El Club de Bàsquet Força Lleida va néixer aquest estiu passat de la unió dels equips base del Força Lleida (club masculí) i el CB Lleida (club femení), els quals conviuen sota una mateixa organització així com comparteixen colors corporatius de les equipacions, instal·lacions, direcció…

El CBF Lleida compta en l’actualitat amb un total de 306 jugadores i jugadors distribuïts en 27 equips (26 de base + el sènior femení B). Cada setmana hi ha un total de 73 entrenaments d’1 h 15 min a 1 h 30 min cada un. Un total de 45 entrenadors i entrenadores són els encarregats de repartir educació esportiva i valors a petits i joves. Per al bon funcionament de la base, Carles Cuéllar ocupa la direcció i Joaquín Prado s’encarrega de l’àrea esportiva. A més, hi ha 4 coordinadors (cistella gran masculí i femení i cistella petita masculina i femenina). El CBF Lleida també inclou àrea de fisioteràpia, preparació física i psicologia, així com comunicació i fotografia.

El CBF Lleida vol ser reconegut com un club amb filosofia de treball pròpia on la transmissió dels valors sigui l’eix sobre el qual es fomenta la metodologia de treball, on el fairplay sigui un símbol d’identitat, on jugar a bàsquet sigui complementari amb altres disciplines formatives, on formem entrenadors i entrenadores on coeduquem sense jerarquies. Volem transmetre valors educatius, socials, competitius i de salut treballant dia rere dia amb respecte, compromís, actitud positiva, intensitat, igualtat, treball en equip, disciplina, competitivitat i humilitat.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut