CAT |

Presentació de Gustavo Aranzana com nou entrenador del ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Gustavo Aranzana ha comparegut aquest matí davant els mitjans en la seva presentació com a entrenador del primer equip del Força Lleida al costat del vicepresident d’Albert Aliaga

Aliaga, ha comentat que el club buscava un entrenador amb llarga experiència amb gran coneixement de la lliga, per això han confiat plenament en el talent i experiència de Aranzana. També ha agraït tot el treball d’aquestes últimes setmanes de tot l’equip tècnic i staff pel sobre-esforç realitzat en aquests dos partits.

Mentrestant, Gustavo Aranzana ha destacat la ciutat de Lleida com una ciutat ACB i on li agrada el bàsquet com a ell. Ha expressat la seva passió per aquest esport i espera transmetre-ho a l’equip i afició.

En roda de premsa ha destacat la proximitat del club des de la seva arribada, des dels propis jugadors fins a la directiva i equip tècnic.

De les millores en l’equip, comenta que cal treure més dels jugadors, ara mateix l’equip compta amb la 2n pitjor nota en valoració de la lliga per davant del Marín Ence Peixegalego, creu que la plantilla és correcta, però com pot haver-hi en un altre club de la lliga, però cal optimitzar-lo, millorant en el rebot, la duresa però sobretot en el pla mental i l’actitud.

Sobre els jugadors destaca el bon feeling que ha trobat entre ells, i que cal treballar en les llacunes de concentració enmig dels partits: “pel que he vist, he vist als jugadors bé, però és a un equip amb por, trist, apagat…i si ets un equip trist no pot jugar a res, cal canviar el xip ja, necessiten un aire nou, ser positius, vull aconseguir divertir-nos per a guanyar, no guanyar per a divertir-nos”.

En tema d’incorporacions de jugadors, primer ha volgut destacar que vol veure i conèixer i veure a tots els jugadors en pista: “acabo d’arribar just ahir a la tarda i hem entrenat aquest matí, vull conèixer a tots els jugadors, a molts ja els conec, uns altres no, vull conèixer-los i després ja amb la directiva es valorarà i decidirà”

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut