CAT |

Presentació de Eddy Polanco

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí de dijous s’ha presentat en Barris Nord als mitjans de comunicació el nou jugador de 25 anys Eddy Polanco acompanyat pel vicepresident Albert Aliaga i l’entrenador Gustavo Aranzana.

Albert Aliaga ha transmès la satisfacció del club a la nova incorporació del jugador, ja que compleix característiques que s’estaven buscant per a completar a l’equip, i sobretot pels molt bons resultats que estava tenint en la lliga Leb Plata amb l’Arcs Albacete Básket.

Gustavo Aranzana ha destacat les ganes d’Eddy per venir al club, comentant que sempre havia estat una de les primeres opcions en quan fitxatges es refereix, ja que el jugador ja està adaptat a la lliga espanyola i li costarà poc adaptar-se a la Lliga Leb Or començant per poder disputar ja aquest dissabte en la jornada 20 contra el CB Almansa

Eddy Polanco per la seva part ha agraït al Força Lleida que li donin aquesta oportunitat de jugar en la Leb Or. Sobre el triar el Força Lleida ha comentat que el va estar parlant amb els seus amics i familiars i van veure que va anar la millor oferta i està d’acord que és la millor decisió.

Sobre l’equip, ha trobat diferència en els entrenaments sobretot amb els Pivots, que són més dinàmics i hàbils i els escortes, d’altra banda veu fàcil la transició d’una lliga a una altra

Eddy Polanco es podrà estrenar en la lliga Leb Or aquest mateix dissabte contra el CB Almansa a les 19h

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut