CAT |

Plusfresc, nou patrocinador del Força Lleida ASPROS 

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i Plusfresc han arribat a un acord pel qual la cadena de supermercats de Lleida serà la imatge i patrocinadora principal del Força Lleida Aspros, l’equip conjunt de bàsquet entre el Força Lleida i la Fundació Aspros.

Aquest patrocini d’una empresa lleidatana com Plusfresc per l’esport de casa suposa per totes les parts un impuls i una aposta per la inclusió esportiva de persones amb capacitats especials. El president del Força Lleida, Albert Aliaga, destaca que “el patrocini de Plusfresc, una empresa de prestigi del territori de Lleida, és un exemple d’aposta d’empresa de casa per l’esport de casa”. A més, es mostra satisfet amb la continuïtat del Força Lleida Aspros perquè “es reafirma el projecte de l’entitat, els valors que es volen transmetre i el fet de comptar dins l’estructura del club amb esportistes de capacitats especials”.

Per la seva part, el director de Responsabilitat Social Corporativa de Plusfresc, Rafel Oncins, afirma que “Plusfresc, com a empresa lleidatana des de fa 92 anys, patrocina el Força Lleida Aspros perquè, més enllà de com juguen de bé aquests nois i noies, volem donar suport a l’esport inclusiu per contribuir a la normalització de la presència d’aquest col·lectiu a l’esport, de la mateixa manera que en els altres àmbits de la nostra societat”.

En aquest sentit, Anna Fillat, coordinadora d’activitats físiques i esportives de la Fundació Aspros, ha indicat que “des de l’entitat estem molt contents i contentes de poder formar part d’un equip de referència de bàsquet com el Força Lleida i comptar amb el seu suport. Els nostres jugadors i jugadores estan molt orgullosos de poder portar l’escut d’aquest club.” Sobre el patrocini de Plusfresc, Fillat ha assegurat que “rebre el suport d’una gran empresa lleidatana com Plusfresc suposa una gran oportunitat per a les persones amb discapacitat intel·lectual i afavoreix la seva inclusió en l’àmbit esportiu”. 

El Força Lleida Apros va començar el seu camí a la Lliga Interclubs de Lleida el 2014. El pròxim curs serà la 8a temporada de l’equip i lluirà la imatge de Plusfresc a la samarreta de joc.

Sobre el Força Lleida

El Força Lleida va néixer l’any 2012 fruit del saber fer de clubs com Antorcha, Sícoris, Maristes i Lleida Bàsquet, amb la mirada posada en el futur i la il·lusió de tornar al lloc on pertoca al bàsquet de casa nostra. Actualment, el Força Lleida ocupa una plaça en la lliga LEB Or, la segona categoria del bàsquet professional i juga els partits com a equip local al Pavelló Espai Fruita Barris Nord de Lleida, amb una capacitat per a 6.300 espectadors. El Força Lleida és un club obert a les empreses que vulguin sumar, independentment del sector, volum de negoci o localitat. A més, s’aposta per projectes solidaris, d’inclusió i formació.


Sobre Fundació Aspros

La Fundació Aspros és l’entitat degana de Lleida en l’atenció de les persones amb discapacitat intel·lectual i trastorn mental. Des de la seva creació ara fa 60 anys, la Fundació treballa per donar suports i oferir oportunitats a aquest col·lectiu, a més d’acompanyar a les persones en el seu projecte vital. Actualment, la Fundació Aspros atén a més de 560 persones i les seves famílies i compta amb un equip humà de més de 580 professionals. 

Sobre SUPSA Supermercats Pujol 

SUPSA és l’empresa líder en distribució d’alimentació a les comarques lleidatanes. Actualment, compta amb 83 establiments ubicats a Barcelona, Lleida, Tarragona, L’Hospitalet de Llobregat, Manresa i la Franja de Ponent. La companyia, fundada l’any 1929, té un equip format per més de 1400 col·laboradors. A més de la seva insígnia principal, Plusfresc, compta amb una botiga de format innovador que busca millorar l’experiència de compra i oferir nous serveis, Sunka.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut