CAT |

“PASSI EL QUE PASSI, ANIREM A MORT”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Arriba l’hora de la veritat per a l’ICG Força Lleida. En tot justa quatre dies caldrà jugar-se el tot per tot d’aquesta primera fase de la lliga, la que determina si l’objectiu serà lluitar per l’ascens o per la permanència. I l’equip no ho afronta en la millor de les condicions, ni de bon tros. Després de patir un brot de Covid-19 que ha afectat vuit integrants de la plantilla, sis jugadors i dos tècnics, la situació física és, com ha destacat Gustavo Aranzana “precària. El 12 de febrer vam jugar el darrer partit, entre el 21 al 25 va sorgir el brot, i fa només tres dies que hem començat a fer alguna cosa a escala individual. No estem bé”. El tècnic, que va ser un dels afectats tot i que en el seu cas la malaltia va cursar amb caràcter asimptomàtic, ha lamentat que aquest no ha estat el cas de la resta: “Ara mateix hi ha un jugador que encara té problemes, que no ha pogut ni tal sols venir al pavelló, tres més encara estan tocats i fins aquest divendres no sabrem si poden jugar. Hem fet avui el primer entrenament de grup”.

Però el de Valladolid no vol fer servir això com a excusa, tot i la indignació per haver de jugar tants partits en tan pocs dies. Aranzana confia al màxim amb els seus jugadors, dels que afirma que “s’han encoratjat davant d’aquesta situació i volen donar el màxim”, tot i admetre que al vestidor hi ha “molta preocupació. Hem entrenat en dos grups individualment, uns a casa i altres al pavelló, en hores diferents i amb doble mascareta, perquè hi ha por. Però farem un pas endavant, aixecarem el cap i anirem a totes. No ens rendirem”

El primer rival en aquest rush final de primera fase és el Levitec Huesca, aquest divendres a les 20.30 h. Un rival del qual Aranzana adverteix que “ha millorat molt, són totalment diferents als de la primera volta. Tenen més equilibri, generen molt més al pal baix, defensivament també son més sòlids i millors individualment”. Per tal de guanyar, el tècnic sap que hauran de minimitzar errades i administrar bé les forces: “Hem d’intentar fer les coses bé, i reduir-ho tot al que és bàsic, sense intentar fer moltes coses i evitant el desgast.”

El partit davant dels aragonesos es juga divendres a les 20.30 hores i es podrà veure a través de Lleida TV i de laligasportstv.com. A Osca podrà entrar públic al pavelló, i en aquest sentit la Penya JCI ha noliejat un autocar per anar amb els seus seguidors a donar suport a l’equip al Palacio de los Deportes de Huesca.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut