Partit exigent per a seguir agafant ritme

El Pavelló CN Tàrrega s’omplia de gom a gom per a acollir el 1r Trofeu Memorial Òscar Solé amb el partit entre Surne Bilbao Basket i Hiopos Lleida.

Bona arrencada de partit amb tots dos equips molt endollats amb uns minuts de joc dinàmic i igualtat màxima amb l’empat a 20 i debut a pista i anotació de Derek Cooke inclòs. No baixava el ritme de joc amb tots dos equips corrent de cistella a cistella i igualtat absoluta. El partit arribava al 31 – 29 a quatre minuts del descans, marcador que Bilbao aconseguia distanciar en benefici seu des de la línia de 6,75 després de la seva solidesa en el rebot defensiu. Gerard Encuentra demanava temps mort amb el 39 a 29 el marcador. Malgrat els intents del Hiopos Lleida per escurçar el marcador, Surne Bilbao mantenia el coixí i anava al descans amb un 48-35.

Represa del partit amb gran actuació de l’equip en defensa i tres triples consecutius del Hiopos Lleida (Bozic, Paulí i Walden). Paulí no perdonava des del tir lliure i segellava un parcial de 0-11. Posava una marxa més l’equip basc per tornar a agafar més avantatge en el partit i aprofitava les errades de l’equip lleidatà per tornar a posar un +11 en l’electrònic en el tram final del tercer període. L’equip de la Terra Ferma aconseguia situar-se a vuit punts per encarar uns últims 10 minuts de joc on la situació no canviava i concloïa amb el 89 – 79.