CAT |

“NO VAIG DUBTAR EN FER AL SALT A LLEIDA”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Juani Marco explica que el seu desig era jugar a LEB Or i per això va acceptar canviar el Barça pel Lleida aquesta temporada

L’argentí Juani Marco és un dels grans talents de futur del bàsquet internacional. Amb tot just vint-i-un anys ja ha atret moltes mirades i no són pocs els que el situen com el base de futur de la selecció albiceleste. Amb quinze anys va marxar del seu país per formar part del planter del Barça, d’on arriba cedit i amb ganes d’encetar una nova etapa en una categoria nova, però molt atractiva per a ell; “No vaig dubtar quan vaig poder fer el salt” ha afirmat en la seva presentació, en la que s’ha definit com un jugador a qui li “agrada la responsabilitat i la pressió”, tot i la seva joventut. Marco, base creatiu, però també mesurat, diu que vol “aportar intensitat, talent ofensiu i també control de joc, per saber calmar les aigües quan convingui”.

Unes virtuts que, com ha destacat el DT Joaquín Prado, “s’adaptaran molt bé a la filosofia de l’equip”. L’asturià ha explicat que Marcos “ho té tot per endavant”, però també ha afegit que ja és “un jugador de present”, alhora que ha desitjat que Lleida sigui el lloc ideal perquè pugui créixer i on destapi “el talent enorme que ja ha demostrat amb el Barça i amb les seleccions argentines”. Marco és un dels dos jugadors cedits pel FC Barcelona aquesta temporada. L’altre, Brancou Badio, va finalitzar ahir la seva participació a l’AfroBasket amb la selecció de Senegal. S’espera que cap a final de setmana pugui arribar ja a Lleida i començar a entrenar-se amb el seu nou equip.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut