CAT |

“NO SÓC UN TIRADOR, SÓC UN ANOTADOR”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Kendall Manuel, l’últim fitxatge de l’ICG Força Lleida, ha afirmat en la seva presentació com a nou jugador del club que “no podia deixar passar l’oportunitat de venir i jugar en aquest equip i en una lliga com aquesta”. I és que Kendal ja tenia al cap la LEB Or per la seva estrena com a professional a Europa després del seu pas per l’NCAA, però uns problemes familiars van frustrar el seu debut amb l’Oviedo, equip amb el qual s’havia compromès a l’estiu, i el van fer tornar a casa. Ara, solucionats ja aquests entrebancs, es disposa a aportar punts a l’equip de la Terra Ferma, ja que ha deixat clar el seu rol; “molta gent diu de mi que sóc un tirador, però jo prefereixo dir que sóc un anotador, perquè no només puc tirar de tres, sinó que també puc fer jugades i ajudar als meus companys d’equip”. Quant als seus objectius, Manuel afirma que a Lleida vol “aprendre tant com pugui, ja que es juga un tipus de bàsquet diferent a Europa del que es juga als EEUU”. I naturalment, també vol “guanyar. Les coses bones t’arriben si guanyes, i això és el que busco com a jugador”.

Per la seva banda, el director esportiu del club, Joaquín Prado ha expressat la satisfacció del club per la incorporació del jugador i també “per la rapidesa amb què s’ha produït i per la seva predisposició a venir”. També ha explicat que Kenal era “la primera opció que hi havia per cobrir la marxa de Fernando (Sierra)”, i ha destacat la trajectòria de l’escorta tant en la seva etapa universitària com en l’àmbit internacional i la seva capacitat per aportar i generar avantatges en el joc ofensiu, tot i admetre que “no és fàcil entrar en un equip ja rodat a hores d’ara de temporada”, i per això ha explicat que la seva adaptació serà clau per tal de poder oferir el seu millor rendiment. Prado també ha afirmat que el club segueix atent al mercat “fins al darrer dia del termini de fitxatges”, que finalitza el dia 26 d’aquest mes.

Kendal Manuel, que ha estat acompanyat també pel directiu Andreu Cabezudo, debutarà aquest diumenge davant del Tau Castelló si la documentació necessària per a la seva estrena està a unt, aspecte en què el club encara està treballant.

Roda de premsa de presentació de Kendal Manuel

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut