CAT |

“No m’agrada definir-me només com un llençador; també puc defensar i ajudar l’equip”. Així és defineix Steven Santa Ana.

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí ha tingut lloc a la Sala de premsa Marc Retamero del Barris Nord la presentació oficial de Steven Santa Ana com a nou jugador de l’ICG Força Lleida.

La roda de premsa ha començat amb l’agraïment del directiu Albert Aliaga cap a Jorge Serna, Jordi Guàrdia i Joaquín Prado per la feina feta a l’hora de confeccionar la plantilla.

L’arribada de Santa Ana és un plus per a la plantilla al tractar-se d’u jugador polivalent, ha destacat el segon entrenador de l’ICG Força Lleida. Jordi Guàrdia, a més, qualifica l’Steven de noi excel·lent, molt prudent i observador. Guàrdia considera que és un jugador amb bona capacitat de tir, bloqueig, de bloc directe i físicament amb capacitat per rebotejar i per llegir molt bé el joc i passar als companys. L’escorta s’està adaptant amb bon ritme i amb ganes de fer bloc amb els companys.

Steven Santa Ana ha comnçat la seva intervenció agraït i satisfet per la benvinguda de companys, staff i club. El jugador es qualifica com un jugador que pot assumir diferents rols, des de tirador a defensor, d’ajudar als companys, d’anar al bloqueig…

Podeu veure la roda de premsa completa a:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut