CAT |

NECESSITEM UN JOC ALEGRE

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La vintena jornada de la LF2 porta a l’ELITE SPORT CB LLEIDA a jugar contra el AZUL MARINO SANT JOSEP de Mallorca, un dels adversaris més forts de la categoria, un club que ha construït l’equip amb el clar objectiu d’estar la propera temporada a la Lliga Challenge. Un equip amb un balanç de 13 victòries i únicament  5 derrotes que està aconseguint els resultats esperats i es troba en la part alta de la classificació, serà un rival molt complicat,

És un equip que ve d’una victòria molt contundent contra Basquet Almeda en la darrera jornada i que destaca sobretot per la seva capacitat rebotadora, sent el segon equip que en aconsegueix més de la LF2 i on destaca clarament les seves interior Aya Traore i Sabina Burguera.

Per la part de l’equip lleidatà, l’Albert Puig espera seguir practicant el bon basquet  de les darreres jornades que porta l’equip a competir contra tots els rivals, tot i que no sempre amb un resultat positiu. En les darreres jornades tots els resultats s’han decidit en els darrers minuts de partit, i això dona mostra de la igualtat entre els equips de la categoria i la competitivitat que mostren les nostres jugadores.

El plantejament del partit passa per mantenir un ritme de joc ràpid, jugar molt alegre, moure la pilota ràpid en atac i saber mantenir un nivell alt defensiu en totes les fases del partit sense relaxar-se. La consecució d’aquest nivell de joc és el que donarà possibilitats de victòria a l’ELITE SPORT CBLLEIDA.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut