CAT |

NAYOX, PATROCINADOR PRINCIPAL DE LA BASE DEL FORÇA LLEIDA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Grup Nayox i el Força Lleida tornen a compartir els seus camins aquesta temporada. L’empresa d’automoció, un dels referents en el seu sector en l’àmbit provincial i estatal  amb més de mig segle d’història al darrere, es converteix en la patrocinadora del planter del club. Mitjançant aquest acord, tots els equips de la base de totes les categories passaran a dir-se oficialment NAYOX-FORÇA LLEIDA, i a lluir en les samarretes el nom i logo de la marca.

A més, el nou acord de col·laboració també propiciarà que torni un clàssic de temporades passades al Barris Nord, el TIR NAYOX, en el que un aficionat intentarà, en cada partit de l’ICG Força Lleida a casa, anotar un llançament des del mig de la pista. En aquesta nova etapa, el canvi més important estarà en el fet que el premi per aconseguir-ho serà de MIL EUROS. El retorn del TIR NAYOX al Barris Nord es farà efectiu quan les circumstàncies sanitàries permetin l’entrada de públic i l’accés a pista de persones alienes al desenvolupament dels partits.

L’acord signat pel Força Lleida i Grup Nayox, representat pel seu Conseller Delegat Josep Maria Perera, té vigència fins al final de la temporada 2021-2022.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut