CAT |

Milagros Maza, primera nova incorporació del Robles Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Robles Força Lleida incorpora al seu equip la jugadora internacional argentina Milagros “Mili” Maza per a dirigir el joc de l’equip des de la posició de base.

La jove jugadora arriba procedent del Club Sant Josep de Mallorca on hi ha estat dues temporades essent una peça clau per a l’equip. Aquesta darrera temporada ha jugat en 29 partits (26 de lliga regular i 3 de fase final) i amb una mitja de 4,3 punts, 40,7% en tirs de dos, 1,3 assistències i 3,4 de valoració en 14:29 minuts. Prèviament, l’argentina havia despuntat en la primera divisió de la lliga del seu país vestint la samarreta del Club Rocamora on va enregistrar 11,7 punts, 4,2 rebots i 2,5 assistències per partit i quedant en tercera posició a la lliga.

Maza és companya de selecció de Magali Vilches, renovada amb el Robles Força Lleida a finals de juny. Totes dues han disputat aquests dies els XXXI Jocs Mundials Universitaris d’Estiu FISU (del 28 de juliol al 8 d’agost).

La jugadora, amb nacionalitat argentina, està pendent de rebre el passaport italià, un tràmit que està gestionant ella mateixa a títol personal des de fa temps i que li permetria ocupar plaça de comunitària.

El director esportiu del Força Lleida Joaquín Prado assegura que malgrat la joventut de Maza, és una jugadora amb experiència en la categoria i molta projecció. “Ens dirigirà el joc de l’equip, ens donarà el ritme que volem en l’estil de joc que busquem. És una jugadora dinàmica i el joc de velocitat i en camp obert són unes de les seves qualitats”, apunta Prado.

Valoració del director esportiu del club Joaquín Prado sobre l’arribada a l’equip de Milagros Maza

Nom i cognoms: Milagros Maza

Data i lloc de naixement: 3 de març de 2003. Sunchales, Santa Fe (Argentina)

Posició: Base

Alçada: 1,73 m

Info: La jugadora està pendent de rebre el passaport italià

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut