CAT |

Mike Carey: La polivalència, la veterania i l’experiència, una bona ajuda per a l’equip

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Mike Carey ha estat presentat aquest matí com a jugador de l’ICG força Lleida per aquesta temporada 2019-2020. A la presentació l’han acompanyat el president del Força Lleida Félix González i el 2n entrenador de l’equip Jordi Guàrdia.

González ha manifestat la importància i esforç que s’ha fet des del club per crec un equip amb una estructura sòlia, destacant que gairebé tots els jugadors ja saben què és jugar amb la samarreta del club.

Per la seva Banda, Guàrdia ha posat èmfasi en la polivalència del jugador en quant a posició (pot jugar d’1, de 2 i de 3) i en el seu estat físic i el seu volum atlètic. “Ens aporta veticalitat i té capacitat de passar i de dirigir-se cap a cistella o assistir als seus companys”. Carey es va adaptant a l’equip i “aportarà moltes coses a l’equip que fins ara no teníem”.

Per la seva banda, Carey es defineix com un jugador veterà i amb experiència que, juntament amb la seva capacitat anotadora pot ajudar als companys. Es considera jugador d’equip i pot sumar tant en atac com en defensa.
El bàsquet no ha estat l’únic protagonista durant la presentació. Mike Carey, de les Bahames igual que Shaquille Cleare, ha parlat de la situació actual que esta vivint el seu país i la seva família i amics amb l’arribada de l’Huracà Dorian. Malgrat les notícies que arriben des de les Bahames i el contacte permanent que manté amb la família, Carey es mostra fort mentalment i compromés amb l’equip per ajudar al màxim en aquesta temporada.

Podeu veure la presentació completa aquí:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut