CAT |

Michael Carrera: “El Força Lleida s’ha convertit en la meva família”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Michael Carrera continuarà un any més sent jugador de l’ICG Força Lleida la temporada vinent, complint així la seva tercera campanya al club lleidatà. Malgrat tenir ofertes de clubs de categoria superior, el jugador veneçolà ha decidit quedar-se al Força Lleida que, com diu ell, “s’han convertit en la meva família”.

Albert Aliaga, president del club assegurava que “ens fa molta il·lusió que un jugador com Michael, un MVP, hagi decidit estar amb nosaltres”. Pep Casterlenas, vicepresident del club també ha volgut ressaltar que el fet que Michael Carrera hagi preferit el Força Lleida abans que anar a un club amb salari superior “ha de ser un missatge per a l’afició de cara al fet que l’any vinent renovin el seu abonament, que s’impliquin al pavelló per reviure l’esperit i ambient generat aquest any”. Castarlenas afegeix que Carrera té un caràcter guanyador, d’agafar rebots impossibles i anotar punts diferencials. A més a més, menciona que a l’afició els ha donat un punt d’energia a l’hora d’animar i la comunió s’hauria d’intentar mantenir o superar-ho. “Les bones aficions estan a les verdes i a les madures”, puntualitza.

Michael Carrera ha començat la seva intervenció dient que “els diners no compren ni la lleialtat ni la família i el Força Lleida s’ha convertit en la meva família des del primer moment”. Carrera s’ha quedat en silenci i molt emocionat durant un instant que s’ha trencat amb els aplaudiments dels presents a la roda de premsa. “El Lleida m’ha donat l’oportunitat que ni un club a Europa ni a l’Amèrica llatina m’ha donat”. Carrera ha continuat emocionat al llarg de tota la roda de premsa, mencionant un a un a les persones implicades no només en la seva renovació sinó que més suport i confiança li han donat al llarg dels anys que està a Lleida.

Amb la mirada posada a la temporada vinent, Carrera diu que ell és de donar al 250% en cada partit, que ho lluitarà i que espera que l’afició s’enganxi des del minut 1. “Els demano que facin un pas endavant en el que serà l’inici de temporada i que tinguin confiança en nosaltres”. Carrera ha fet referència al darrer partit a l’Espai Fruita Barris Nord amb 5.500 persones al pavelló animant l’equip. “Al principi no teníem suport, ningú donava un cèntim per nosaltres. A poc a poc va anar evolucionant”. Carrera insisteix que seria d’agrair.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut