CAT |

Marc Martí: Amb ganes de sentir-se un jugador important per a l’equip

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Marc Martí ha estat presentat aquest matí com a jugador de l’ICG Força Lleida en una roda de premsa amb una sensació de proximitat amb el retorn del jugador lleidatà a casa seva. A la roda de premsa hi han assistit el president del Força Lleida Félix González, l’entrenador de l’ICG Força Lleida Jorge Serna i, com no podia ser d’una altra manera, la família més propera del Marc.

El president del club Félix González ha destacat la importància que té Marc Martí per al Força Lleida, un jugador de planter, que coneix bé l’equip i el club i amb un sentiment important dels colors. “Aquesta és la seva casa”, ha manifestat González, qui a més a desitjat que el jugador segueixi creixent a nivell personal i professional.

El coach de l’ICG Força Lleida Jorge Serna ha començat la seva intervenció ressaltant l’impacte i pes que té Marc Martí no només a la pista sinó també al vestidor. Serna no té dubte que el de Belianes “és un jugador amb una gran capacitat de lideratge i moltes experiències a nivell de club i seleccions”. “Marc és un jugador fantàstic a la LEB Or perquè pot jugar en tres posicions”. En aquest sentit, Jorge Serna ha destacat que malgrat la seva posició és la de 4, el jugador pot ocupar posició de 5 i en algunes ocasions jugar de 3, lloc poc habitual en ell però que ja va jugar-hi la temporada passada al Tecnyconta Zaragoza. “Pot desenvolupar joc sota cistella i ser una gran amenaça des del tir de 3, la qual ha millorat molt aquest any passat”. Serna s’ha mostrat molt content amb l’arribada del jugador a l’equip i ha desitjat que tant ell mateix com el seu staff estar a l’altura per ajudar-lo a evolucionar.

Per la seva banda, Marc Martí no ha mostrat cap dubte que la seva prioritat davant les altres ofertes que tenia era tornar a Lleida i “amb ganes de sentir la força de tornar a jugar a bàsquet a gran nivell i sentir la sensació del Barris Nord ple”. El lleidatà ha tornat a Lleida amb ganes de jugar i “tenir aquella sensació de sentir-se un jugador important a l’equip”. Marc Martí ha confessat que el desig i decisió de tornar al Força Lleida es va veure intensificat amb les seves converses amb Miki Feliu i Ablaye Mbaye, els quals van posar el seu gra de sorra, i ve disposat a complementar-se a la perfecció en una posició de alternarà amb Eric Stutz o que fins i tot podran jugar plegats gràcies a la polivalència del lleidatà.

Escolta la roda de premsa completa aquí:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut