CAT |

L’objectiu és recuperar l’estil de joc

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest dissabte dia 11 el matx és contra FUSTECMA CASTELLÓ, líder de la categoria amb únicament tres derrotes al llarg de tot el campionat de lliga. Sense dubta un desplaçament molt complicat per les de l’ELITE SPORT CB LLEIDA davant un rival que afronta la competició amb molta autoexigència.

L’objectiu és centrar-se en el propi joc, recuperar la identitat i l’estil de joc ràpid i alegre sobre el que s’han construït totes les victòries aconseguides durant la temporada. És important per l’equip sortir amb bones sensacions del partit contra l’equip que ostenta el lideratge. La capacitat d’afrontar  els partits amb aquest estil propi, ha donat com a resultat un equip sempre competitiu i que ha aconseguit alguns bons resultats contra equips de la part alta de la classificació.

Més enllà del resultat final del partit, la recuperació de les bones sensacions ha de permetre afrontar posteriorment la part final de la lliga, arribar a les darreres quatre jornades ben preparades per assolir una salvació matemàtica, que es resisteix degut a les derrotes de les últimes jornades, tan aviat com sigui possible.

En aquest partit l’equip lluirà per primer cop la samarreta amb tons liles i rosats , i el símbol de la dona al pantaló, conjunt que es va presentar ahir dijous,  en commemoració del dia de la dona.  Aquesta roba de joc especial tornarà a ser utilitzada en el proper partit que es jugarà al Barris Nord, el 18 de març, contra Bàsquet Almeda.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut