CAT |

Lliga Catalana LEB: dies, horaris i entrades

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’Espai Fruita Barris Nord acull el 29 i 30 de setembre la Final Four de la Lliga Catalana LEB, competició que disputen els equips catalans de LEB Plata (Mataró, Santfeliuent, Salou, Tarragona, Prat i Hospitalet) i l’ICG Força Lleida de LEB Or.

DIES I HORARIS

La primera jornada tindrà lloc divendres, 29 de setembre amb doble ració de bàsquet. La primera eliminatòria es jugarà a les 17:45 h i la segona a les 20 h. Dissabte, 30 serà el torn de la final de la Lliga Catalana LEB a les 18:10 h.

L‘ICG Força Lleida jugarà el seu primer partit el divendres, 29 de setembre a les 20 h contra el guanyador entre Mataró i CB Santfeliuenc (el primer partit de la fase prèvia el va guanyar el Mataró per 73-65)

ENTRADES

  • Els abonats i abonades del Força Lleida tindran l’entrada gratuïta i el seu seient habitual reservat. Per accedir als partits només cal portar el vostre abonament físic o digital. No es necessari adquirir cap entrada.
  • Els jugadors i jugadores de la base del club tindran accés gratuït
  • Per al públic general, el preu de l’entrada serà de 5 euros per dia (les entrades són numerades).
  • Els nens i nenes de 0 a 5 anys tenen entrada gratuïta (sense seient reservat)

VENDA D’ENTRADES

Les entrades ja estan a la venda a través del web del Força Lleida (AQUÍ), a les oficines del Força Lleida (de dilluns a dijous de 18 a 20 h) i a taquilles els dies de partit (obertura 1 h abans del primer encontre).

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut