CAT |

L’ICG Força Lleida ja coneix la seva nova equipació per a la temporada 2023-2024

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí s’ha presentat oficialment la nova equipació de l’ICG Força Lleida a les instal·lacions del patrocinador principal de l’equip, el Grup ICG.

La directora general financera i acció corporativa del Grup ICG Meritxell Pi ha rebut al president i al directiu del club Albert Aliaga i Toni Cudós, respectivament, els quals han mostrat les dues samarretes de l’equip. La primera, mantenint el bordeus de Lleida i la segona donant protagonisme un any més al blau i blanc.

A la presentació no podien faltar els protagonistes de l’equip. El tècnic lleidatà Gerard Encuentra i el capità de l’equip David Cuéllar han estat presents, així com Rafa Villar, jugador de l’ICG Força Lleida i actualment campió del món amb la selecció U19.

Totes dues samarretes tenen un clar missatge de territori amb Lleida ben present. I es que dins les lletres hi ha simbolismes lleidatans.

L. La closca d’un caragol com a al·lusió a l’Aplec del Caragol i La Seu Vella, el monument per excel·lència de la ciutat de Lleida

L. Lo Marraco, un clar representant de les festes de la nostra ciutat

E. El Pont de Príncep de Viana, com a representant dels ponts que uneixen la ciutat i fent al·lusió a la unió que busquem com a club. Acompanyat de les cigonyes que tant es deixen veure a Lleida.

I. Indíbil i Mandoni, els personatges més icònics d’Ilerda.

D. La naturalesa de la província de Lleida i els Pirineus.

A. Les tradicions i el Romànic de la Vall de Boi, patrimoni de la humanitat amb la baixada de les falles i Sant Climent de Taüll.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut