CAT |

L’ICG Força Lleida comença els entrenaments de Pretemporada al Barris Nord

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Primer entrenament de l’equip al Barris Nord. Els jugadors de l’ICG Força Lleida s’han concentrat aquest matí al pavelló per realitzar el primer entrenament de pretemporada de la campanya 2019-2020.

La sessió s’ha iniciat amb una xerrada d’equip als vestidors i posteriorment s’ha donat pas a l’entrenament de pista. En el primer entrenament, el tècnic Jorge Serna ha comptat amb els jugadors de l’any passat Ablaye Mbaye, Miquel Feliu, Albert Lafuente, Adrián Chapela i Fernando Sierra, així com amb les noves i conegudes incorporacions de Marc Martí i Agustí Sans. A més, a l’entrenament han estat els jugadors i exjugadors del Força Lleida com Xavi Elvira, Marc Civera, Roger Benavente, Martí Duch, Xavier Quintana, Pau Sarrate, David Sarrate i Xavi Ariño, entre altres.

En els propers dies arribaran la resta de jugadors del primer equip del Força Lleida Eric Stutz, Mike Carey i Steven Santa Ana.

Després de l’entrenament, els capitans de l’ICG Força Lleida Miki Feliu i Ablaye Mbaye i el tècnic Jorge Serna han atès els mitjans de comunicació. Podeu escoltar les declaracions als enllaços següents:

Declaracions de Miki Feliu:

Declaracions d’Ablaye Mbaye

Declaracions de Jorge Serna

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut