Primer entrenament de l’equip al Barris Nord. Els jugadors de l’ICG Força Lleida s’han concentrat aquest matí al pavelló per realitzar el primer entrenament de pretemporada de la campanya 2019-2020.

La sessió s’ha iniciat amb una xerrada d’equip als vestidors i posteriorment s’ha donat pas a l’entrenament de pista. En el primer entrenament, el tècnic Jorge Serna ha comptat amb els jugadors de l’any passat Ablaye Mbaye, Miquel Feliu, Albert Lafuente, Adrián Chapela i Fernando Sierra, així com amb les noves i conegudes incorporacions de Marc Martí i Agustí Sans. A més, a l’entrenament han estat els jugadors i exjugadors del Força Lleida com Xavi Elvira, Marc Civera, Roger Benavente, Martí Duch, Xavier Quintana, Pau Sarrate, David Sarrate i Xavi Ariño, entre altres.

En els propers dies arribaran la resta de jugadors del primer equip del Força Lleida Eric Stutz, Mike Carey i Steven Santa Ana.

Després de l’entrenament, els capitans de l’ICG Força Lleida Miki Feliu i Ablaye Mbaye i el tècnic Jorge Serna han atès els mitjans de comunicació. Podeu escoltar les declaracions als enllaços següents:

Declaracions de Miki Feliu:

Declaracions d’Ablaye Mbaye

Declaracions de Jorge Serna