CAT |

Les Lligues Catalanes arriben a l’Espai Fruita Barris Nord

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Els dies 11 i 12 de setembre se celebrarà la Lliga Catalana ACB amb Barça, Joventut i Manresa com a equips ja classificats i pendents del resultat entre Andorra i Girona d’aquest dijous. Les entrades per a la Lliga Catalana ACB ja estan disponibles al web del Força Lleida (AQUÍ)

A finals de mes i coincidint amb la Festa Major de Tardor a Lleida, tindrà lloc la Lliga Catalana LEB on l’ICG Força Lleida, en ser l’únic equip de la LEB Or, esperarà a les semifinals al vencedor de l’eliminatòria entre el Pajarraco i el Mataró. Els altres equips de la competició són el Salou, Prat, Hospitalet i Tarragona.

D’altra banda, la Lliga Catalana Femenina comença aquest dissabte a l’Espai Fruita Barris Nord amb el Robles Força Lleida davant el Basket Almeda (19 h).

A la presentació de les Lligues Catalanes celebrada a la Paeria, l’alcalde Fèlix Larrosa ha donat la benvinguda a les competicions a la ciutat de Lleida. El regidor d’esports Jackson Quiñónez destaca que sigui Lleida la ciutat on es celebrin aquestes competicions i afirma que sent que Lleida està més propera a Barcelona. Albert Aliaga, president del Força Lleida, encoratja als lleidatans i lleidatanes a assistir a uns partits de primer nivell. I el president de la FCBQ Ferran Aril ha mostrat una especial il·lusió amb la celebració de les competicions a Lleida i més en l’any del centenari, ja que va ser president de la representació territorial a Lleida de la Federació Catalana.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut