Les andaluses s’emporten una victòria d’infart davant el Robles Lleida

El partit ha començat amb domini clar del conjunt local, que ha aprofitat la seva energia i encert per marcar el ritme en el primer quart. Les jugadores del DOC Gardenstore Baloncesto Sevilla Femenino han desplegat un joc ràpid i agressiu, especialment des de la línia exterior i en la transició ofensiva. Això els va permetre acabar el primer període amb un avantatge còmode, que semblava que podria condicionar la resta del partit.

No obstant això, el Robles Lleida, ha sigut capaç de reaccionar i a poc a poc va començar a recuperar terreny. Durant el segon i tercer quart, el conjunt lleidatà ha ajustat la seva defensa i ha començat a trobar solucions en atac, especialment a través del joc interior i una millor circulació de la pilota. L’encert en els tirs lliures i una major pressió defensiva van ser clau perquè les jugadores del Robles Lleida s’anessin apropant en el marcador.

El duel s’ha convertit en un estira-i-arronsa emocionant, amb alternances constants i moments de tensió per part dels dos conjunts. El Robles Lleida ha demostrat caràcter i perseverança, i en els minuts finals del partit va arribar a igualar el marcador, deixant el públic local inquiet.

En un enfrontament vibrant i ple d’emocions, el Sevilla Femenino ha aconseguit una victòria ajustada per 79 a 77 davant el Robles Lleida, en el seu propi pavelló, en el que va ser el tercer partit de la temporada a la LF2.