CAT |

Laura Gil complirà la seva 8a temporada al club lleidatà

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

La jugadora de Binéfar Laura Gil continuarà un any més a l’equip femení del Força Lleida i complirà així la seva vuitena temporada a la capital del Segrià.

Gil es va formar a la seva localitat natal fins a cadet de primer any. Després ja va formar-se a la base del CB Lleida, on va anar passant per tots els equips formatius fins que en etapa de Júnior de segon any ho va compaginar amb una plaça al primer equip. La temporada 2022-2023, Gil va jugar els 26 partits de Lliga Regular (16:42 minuts de mitjana jugats) amb un 40,7% d’efectivitat en el tir de dos, 3,3 rebots i 3,9 de valoració.

“Era una de les claus de la confecció en la plantilla de la temporada 2023-2024”, afirma Prado. La jove jugadora es complementarà molt bé amb Vilches en la posició de 4 i com diu Prado “té capacitat de cara a cistella, per a aportar molt en pista i sobretot en situacions de camp obert, defensa i rebot”. Una jugadora que suma des de moltes posicions de la pista i que malgrat la seva joventut i el seu constant creixement, aporta molt a l’equip.

Valoració del director esportiu del club Joaquín Prado obre la renovació de Laura Gil

Nom i cognoms: Laura Gil Bailo

Data i lloc de naixement: 2 de juliol de 2001. Binéfar (Huesca)

Posició: Aler-pivot

Alçada: 1,79 m

Info: Complirà la seva 8a temporada al club lleidatà.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut