CAT |

“L’Andorra vindrà a mossegar des del primer minut”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Demà dijous, 29 de setembre a les 18:45 h es juga la tornada de la Lliga Catalana LEB a l’Espai Fruita Barris Nord. L’ICG Força Lleida rebrà l’Andorra amb l’avantatge del resultat del partit d’anada, on l’equip lleidatà va guanya 84-86.

Gerard Encuentra i Miguel González han atès aquest matí els mitjans de comunicació. Per una banda, González ha ressaltat que l’equip està bé i que sortiran a competir. “Esperem un Andorra molt agressiu. A ningú li agrada perdre a casa i vindran a mossegar des de primer minut”, assegura Miguel, qui afegeix que “nosaltres estem preparats”.

El tècnic lleidatà, Gerard Encuentra tindrà tots els efectius per al partit i espera comptar amb Michael Carrera per a l’encontre de dijous. El jugador veneçolà va arribar diumenge a Lleida i ahir ja va començar a entrenar-se individualment. “Avui és la primera sessió que ha fet amb tot l’equip”, afegeix. Davant el partit de demà, Encuentra creu que l’Andorra “vindrà amb ganes millorar la imatge i d’imposar l’equip que han construït per a ser”. L’entrenador ratifica el que ja va dir a la prèvia de l’anada i en altres partits de pretemporada, que “nosaltres a treballar pensant en nosaltres”.

Gerard Encuentra, tècnic de l’ICG Força Lleida durant la prèvia del partit

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut