LA PRIMERA VICTÒRIA JA ÉS NOSTRA

Agafava el domini del partit el Joventut de Badalona tant en joc com en anotació. El Hiopos Lleida aconseguia posar en 13-12 després d’un triple de Bropleh i feia que Dani Miret demanés el primer temps mort del partit. Però el Hiopos Lleida començava a trobar-se còmode i amb bons rebots defensius i jugades ràpides Madsen, Caicedo i Bropleh sumaven en el marcador per posar el 15-21 als deu minuts de joc. Hasbrouck i Madsen continuaven sumant per posar el +10. Anotava dos triples seguits els locals i parava el joc Gerard Encuentra. Un dominador Bozic sota cistella, Walden i Hasbrouck des de la línia exterior, Bropleh de dos mantenien l’equip amb el +9. Bons minuts de l’equip amb triples de Caicedo i Kenny i minuts per a Ferran Mauri en el tram final d’un segon quart que acabava segellant Paulí amb un triple i posant el 38-49.

Villar i Walden desencallaven el marcador dos minuts després i mig de la represa i posava el +13 en el lluminós, la màxima del partit. La Penya apujava la intensitat en defensa i aconseguia retallar distàncies i posar-se de ple en el partit amb el 54-58 a l’equador del tercer quart, un marcador que no intimidava als lleidatans, que aguantaven bé la pressió i es plantaven al darrer quart amb el 57-65. Joventut Badalona tornava a pressionar sobre pista i en l’electrònic i parava el joc Gerard Encuentra amb el 68-70. Igualtat màxima fins al darrer segon en què la bona defensa lleidatana deixava el marcador 80-83.