CAT |

LA MARCA LLEIDATANA OWNAT, PATROCINADORA DELS PLAY-OFF

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i Cotécnica hem arribat a un acord de patrocini per als partits que l’ICG Força Lleida a l’Espai Fruita Barris Nord. 

Cotécnica, a través de la seva marca d’alimentació natural per a gats i gossos Ownat, serà l’empresa principal de la fase d’ascens posant la seva marca als cartells dels partits, a la samarreta de l’abonat de play-off i amb jocs i accions durant els partits. 

Albert Aliaga, president del Força Lleida, ha afirmat que comptar amb una empresa lleidatana per als play-off és un plaer i un exemple de suport entre empreses del territori.

Per la seva banda, la responsable de màrqueting d’Ownat Sara Sabi, reconeix que “com a cooperativa de segon grau amb una trajectòria de més de 40 anys a Lleida, és un plaer col·laborar amb una de les entitats més destacades del territori, convertint-nos en el patrocinador oficial dels play-offs del Força Lleida”. Sabi afegeix que “estem encantats d’iniciar aquesta associació que esperem permeti contribuir al creixement i èxit del club”.

Sobre Ownat

Ownat és una marca d’alimentació natural per a gossos i gats fabricada de forma respectuosa a Bellpuig. Amb ingredients naturals, frescos i de proximitat, totes les receptes inclouen carns i peixos frescos que aporten proteïnes de la màxima qualitat. A més a més utilitzem ingredients funcionals que milloren el benestar dels animals com la poma, l’oli de salmó, les algues marines o les plantes botàniques i mai fem servir colorants ni tampoc conservants artificials.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut