CAT |

La Lliga Catalana LEB, dos partits d’alçada i exigents davant un dels millors rivals, l’Andorra.

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida juga aquesta pròxima setmana la Lliga Catalana LEB davant l’Andorra a doble partit. L’anada es disputarà dilluns, 26 de setembre a les 20 h a Andorra, i la tornada dijous, 29 de setembre a les 18:45 h a l’Espai Fruita Barris Nord.

Gerard Encuentra afronta el partit de dilluns amb el dubte de Michael Carrera, qui arriba el cap de setmana. “Veurem si pot estar disponible o no”, comenta el tècnic detallant el cansament que el jugador pot tenir del viatge. Tot i la falta d’efectius a l’equip, Encuentra es mostra content amb el dia a dia de l’equip i els entrenaments. “Millorem cada dia que passa i la falta d’efectius es nota, però ho suplim amb esforç i la qualitat és molt bona”.

Quant a la Lliga Catalana LEB, el coach assegura que és un molt bon partit davant l’Andorra. “Juguem contra un dels millors rivals de la categoria i que ens exigirà molt. Ens vindran molt bé els dos partits per posar en pràctica el que treballem dia a dia”.

Un bon test abans d’afrontar la lliga regular i dos partits importants per pensar en el joc de l’equip, en treballar jugades, en millorar en errades. “Nosaltres a fer el nostre partit i a millorar el que nosaltres fem”.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut