CAT |

La Grada d’Animació arriba al centenar d’aficionats

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Tot i estar treballant sense pausa per tenir la Grada d’Animació constituïda com a grup/penya, el nombre de sol·licituds per formar part d’aquest grup d’animació ha arribat al centenar de joves i adults interessats.

La idea de crear aquesta Grada d’Animació va sorgir per petició dels mateixos aficionats després del gran ambient que es va viure a Girona amb motiu de la Final Four LEB Or on l’ICG Força Lleida va ser un dels finalistes.

El gran ambient ja es va començar a viure en partits de la lliga regular com les visites de Girona, Granada, Estudiantes, Palència i un cinquè partit de play-off davant Cáceres que va posar a l’Espai Fruita Barris Nord 5.500 aficionats entregats.

Ahir dimecres es va confirmar que l’ICG Força Lleida començarà la temporada jugant a casa contra el Movistar Estudiantes (divendres, 7 d’octubre a les 21 h).

Recordem que l’abonament per formar part de la Grada d’Animació és de 65 euros (samarreta inclosa). Aquelles persones interessades a formar part de la Grada d’Animació poden enviar un correu electrònic a nuclibordeus@gmail.com. Més endavant es farà la presentació oficial del grup, de la samarreta, la logística…

Gerard Bernaus, coordinador i integrant del grup d’animació

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut