CAT |

“La diversió en el món de la formació esportiva”, nova jornada del programa del Força Lleida “En bones mans”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida ha programat per dilluns, 18 de febrer a les 19:45h a la Sala v4b (sala VIP) del Barris Nord una nova jornada formativa per a pares, mares i jugadors de la base englobada dins el programa “En bones mans”

Aquest cop, el protagonista del taller serà “el somriure”. Quin espai ha d’ocupar la diversió en el món de la formació esportiva? És compatible passar-ho bé amb l’exigència que comporta la competició en etapes de formació? Quin paper han de jugar els pares i les mares per afavorir que els fills visquin aquesta etapa esportiva com quelcom gratificant que els ha passat a la vida?. 

Totes aquestes preguntes es tractaran a la ponència “La diversió en el món de la formació esportiva”, a càrrec de l’especialista en risoteràpia Toni Fontcuberta, qui ens aproparà aquesta percepció de l’esport en dos activitats diferents:

• 19:45h, a la sala v4b: compartirem aquesta binomi diversió-formació amb un format de ponència dirigida a tots els pares i mares de jugadors de la base.

• 20:30h, a la pista del Barris Nord: taller amb els jugadors de la base de Força Lleida, pares, mares… (Imprescindible: portar roba còmoda i sabatilles esportives).

“En bones mans” és un projecte de formació i educació per als pares i mares d’esportistes que es va engegar la temporada 2017-2018 al Força Lleida. Dins aquest projecte s’hi tracten diferents temàtiques relacionades al voltant de l’esport i l’esportista com la mediació de conflictes, les lesions, l’alimentació, la psicologia esportiva… “En bones mans” té com a objectiu, no només aportar nous coneixements als pares i mares, sinó donar resposta a les seves inquietuds i dubtes.

Sobre Toni Fontcuberta, especialista en risoteràpia

Nascut a Manresa el 1972, Toni Fontcuberta té com a dues passions: el bàsquet i el riure. La seva formació va encaminar-se en aquestes dues direccions. Entrenador superior de basquetbol i diverses formacions post universitàries en el món de la Salut Emocional i de Creixement Personal, compta amb una gran experiència en dinàmiques de riure en el món del bàsquet i fora d’ell.

Ha treballat a l’Acadèmia NABA (Dublín); amb l’equip femení de primera divisió irlandesa LIFFEY CÈLTICS DUBLIN; el TAU Castelló, equip de la LEB OR; el CLAVIJO (Logroño); el BARÇA Infantil Femení; la Federació Catalana de Bàsquet, entre d’altres.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut