CAT |

La concentració en el rival serà important per acabar bé l’any

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Darrer partit de l’any 2022, jugant a casa com a local contra Saragossa, en el que la incorporació de la nova jugadora Lara Tribouley tindrà els seus primers minuts com a jugadora de l’ELITE SPORT CBLLEIDA.

El partit és contra un rival de la part baixa de la classificació i per tant, molt important acabar l’any guanyant i acumulant un total de 7 victòries, el que aproparà l’equip una mica més cap al gran objectiu de la permanència. Tot i la diferència en la classificació, el matx s’ha de disputar amb màxima concentració i sense confiança per evitar sorpreses, els partits s’han de guanyar damunt de la pista i amb el rival davant. L’equip de Saragossa tindrà les seves opcions en el partit, té en les seves files una de les jugadores més perilloses de la lliga i caldrà estar-hi molt a sobre i preparar una bona defensa per a evitar els seus punts. Davinia Angel, que compagina la LF2 amb minuts amb el Casademont Saragossa a la Liga Endesa, és la jugadora més valorada del grup B i la més que més rebots agafa de la competició.

També és un partit important pel club, ja que es farà l’homenatge a les ex-jugadores Paula Ibañez i Rous Tous (9 i 5 temporades respectivament). Albert Puig destaca que “ens han donat molt durant molts d’anys i volem aprofitar que vindran elles per fer un bon partit, esperem que vingui molta gent i que sigui una festa del bàsquet”

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut