CAT |

La Carbonara, nova imatge per al cercle central

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i La Carbonara Ristoranti – Pizzerie, marca que pertany al grup La Piemontesa, han arribat a un acord de patrocini pel qual ambdues parts queden lligades en la present temporada 2021-2022. 

La Carbonara es converteix en la nova imatge del cercle central del parquet de l’Espai Fruita Barris Nord, escenari dels partits de l’ICG Força Lleida, equip de la lliga LEB Or, la segona categoria del bàsquet estatal. A més, La Carbonara Ristoranti – Pizzerie serà la proveïdora oficial de productes per al bar del pavelló els dies de partit.

Albert Aliaga, president del Força Lleida valora positivament aquesta incorporació al club perquè “comptar amb el suport de La Carbonara és un luxe”. Aliaga afegeix que “la prestigiosa marca no només suma econòmicament sinó que dona un plus de qualitat al servei de bar durant els partits”. Per la seva banda, la direcció de l’empresa patrocinadora afirma que “aquest inici de relació té l’objectiu de donar suport al talent, a l’esforç i al treball en equip que tant representa el sector esportiu”.

La imatge al cercle central es va instal·lar el passat dimecres, 15 de desembre, amb la qual cosa, la nova imatge es va estrenar en el partit que l’ICG Força Lleida va jugar davant el Huesca.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut