CAT |

Kur Kuath, nova incorporació per al joc interior de l’ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

L’ICG Força Lleida incorpora al pivot Kur Nyok Kuath per a la temporada 2023-2024. El jugador, nascut a Sudan del Sud i amb nacionalitat nord-americana, ocuparà plaça d’extracomunitari.

El pivot sudanès arriba procedent de l’Ourense de LEB Or on va aterrar a meitat de la passada temporada per fer els seus primers passos a la LEB Or. Una temporada on va destacar pels seus números amb 19 partits jugats i una mitja de 12,3 de valoració, 7,6 punts i 5,5 rebots en els 20:31 minuts de mitja disputats.

A més, ha jugat a les Universitats d’Oklahoma i Marquette de la NCAA, així com la lliga d’estiu amb els Dallas Maverics i el Lavrio de la primera lliga grega. És internacional amb la selecció del Sudan del Sud, amb qui disputa el Mundial de Bàsquet.

Joaquín Prado, director esportiu del Força Lleida destaca que Kur Kuath completa de forma positiva i molt complementària la posició de cinc juntament amb Ogunsipe. “Té les característiques que buscàvem. Capacitat ofensiva, jugar per damunt cistella i magnífiques condicions físiques i atlètiques”, afirma Prado, qui també afegeix que defensivament té mobilitat i capacitat d’intimidació.

Àudio valoració de Joaquín Prado, director esportiu del Força Lleida, sobre l’arribada de Kur Kuath a l’equip

Nom i cognoms: Kur Nyok Kuath

Data i lloc de naixement: 12 d’agost de 1998. Biemnon (Sudan del Sur)

Posició: Pivot

Alçada: 2,08 m

Info: ocupa plaça d’extracomunitari

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut