El 1Q ha començat amb un mal inici dels lleidatans; amb moltes imprecisions en el joc i un contundent parcial de 0-7  a favor dels visitants. Miki Feliu des del triple ha trencat el parcial a favor dels visitants (3-7). Els homes de Borja Comenge, en els primers minuts de joc, no han pogut controlar el rebot defensiu, fet que ha provocat que els barcelonins s’avancessin a l’electrònic (7-13).  Però des del talent individual de jugadors com Tim Derksen i dos triples consecutius de Jarred, han despertat a l’afició i han situat el primer avantatge del partit a favor dels locals (17-16). Al final del primer quart s’ha arribat amb una cistella sobre la botzina de Lafuente que ha situat el 21-22. A l’inici del 2Q  ha començat amb dues cistelles consecutives de Kregor (25-24).  Però un parcial de 5-9 ha obligat a Borja Comenge a demanar minut. A la represa, Karena des del joc interior ha protagonitzat un parell d’atacs que han ajudat a mantenir la màxima igualtat a l’electrònic (34-35). En els darrers minuts de joc els visitants s’han trobat molt còmodes en la transició ràpida i han anotat un parell de cistelles fàcils que els ha fet agafar una petita distància al marcador (36-43). Al final s’ha arribat a la mitja part amb el resultat de 39-43 amb un triple de Miki Feliu que ha escurçat la diferència.

El 3Q s’ha iniciat amb uns grans minuts de l’Actel Força Lleida en tots els aspectes del joc tant ofensiu com defensiu. Els homes de Borja Comenge han fet un contundent parcial de 8-0 que ha situtat el 47-43 a l’electrònic a falta de vuit minuts per finalitzar el quart. Des del domini del rebot defensiu, els locals s’han començat a trobar molt còmodes en el partit. El gran encert des del perímetre dels lleidatans i la magnífica connexió entre Jarred Ogungbemi i Kregor Hermet ha situat als locals amb una clara avantatge a l’electrònic (66-52), que ha obligat al míster visitant a parar el partit. A la represa, ha continuat el gran encert dels jugadors de l’Actel Força Lleida amb cistelles a través de recuperacions de pilota gràcies a la bona defensa i bons llençaments des del perímetre. Al final del tercer quart s’ha arribat amb el marcador de 73-57 a favors dels lleidatans. Els últims 10 minuts han estat marcats pel bon tercer període que han fet els homes de Borja Comenge. Els jugadors de l’Actel Força Lleida, des del control del rebot, han sabut portar els últims minuts de l’encontre. Un parcial de 5 a 9 a favor dels homes d’Alfred Julbe en els darrers minuts, ha fet demanar minut a Borja Comenge (78-66). A continuació un parcial de 17-12 ha acabat de decantar la victòria pels locals. Finalment s’ha arribat amb el resultat definitiu de 95 a 78 a l’electrònic.

Borja Comenge a la roda de premsa ha dit que “l’arribada de la mitja part ha estat una bona notícia per l’equip” i ha afegit que “el tercer quart ha marcat el resultat final del partit”. També ha destacat la importància d’haver guanyat l’average.

MVP de l’equip: Mbaye (21 de valoració).

Màxim anotador de l’equip:  Mbaye (15p)

Ogungbemi (12p), Bergadà (2p), Lafuente (6p), Feliu (14p),Juampi (4p), Hermet (12p), Stankevits, M. Martí (9p), Djukanovic (11p), Mbaye (15p), Derksen (6p) Karena (4p).