CAT |

Jorge Serna seguirà 1 temporada més dirigint l’ICG Força Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí, a la Sala de Premsa Marc Retamero del Barris Nord, s’ha anunciat de forma oficial la renovació de l’entrenador Jorge Serna.

El tècnic de l’entitat lleidatana ha estat acompanyat pel president del Força Lleida, Félix González, que ha mostrat especial satisfacció per la continuïtat de l’entrenador. “Estem molt contents d’haver fet aquesta firma. Jorge és una peça clau per al club”, ha dit Félix.

La directiva del Força Lleida Club Esportiu i l’entrenador han arribat a un acord per a perllongar el contracte un any més i que aquest ocupi el càrrec de primer entrenador la propera temporada.

Jorge Serna ocupa el càrrec d’entrenador del primer equip des dels últims 7 partits de la temporada 2017-2018, quan va agafar el relleu de Borja Comenge, i de la 2018-2019. Serna suma així 41 partits de Lliga regular LEB Or a la banqueta del Força Lleida com a 1r entrenador.

Al finalitzar l’acte de renovació, el president i el tècnic han fet una valoració final de la temporada de cara a l’any vinent. “Encara que el present és una realitat, tenim moltes coses a millorar i un futur il·lusionant”, ha dit el president de l’entitat lleidatana. Jorge, per la seva part, ha mostrat especial agraïment cap a l’actitud i treball dels seus jugadors i ha manifestat que li agradaria mantenir un elevat percentatge dels jugadors de l’actual planter.

Ja podeu veure la roda de premsa al nostre canal de YouTube:

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut