CAT |

Joaquín Prado i Borja Comenge, amb les seleccions U20 i U22.

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El director esportiu del Força Lleida i CBF Lleida Joaquín Prado i l’entrenador de la base Borja Comenge són aquests dies amb la selecció U20 i U22, respectivament.

Joaquín Prado ha començat la concentració amb la selecció espanyola masculina U20 a Guadalajara el 21 de juny, dos dies després de la Final Four de l’ICG Força Lleida a Girona, del qual n’és el director esportiu. Posteriorment, ha viatjat a Portugal per a jugar un torneig de preparació i, actualment està amb el combinat a La Línea de la Concepción on es juguen dos tornejos preparatoris abans de viatjar a Montenegro per a l’Europeu (del 16 al 24 de juliol). Amb ell també hi és el reusenc Berni Álvarez, exjugador al Caprabo Lleida i Plus Pujol Lleida.

El seleccionador U20 i director esportiu del Força Lleida i CBF Lleida Joaquín Prado, a la dreta de la fotografia amb el Sènior B Femení del CBF Lleida

Per la seva banda, Borja Comenge també serà a La Línea de la Concepción amb la selecció U22, on coincideix amb un dels protagonistes de l’ICG Força Lleida de la temporada 2021-2022, l’ala-pivot Ignacio Rosa. Amb ell també hi és l’entrenador targarí Jaume Ponsarnau, amb qui ja va coincidir a la banqueta del València.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut