CAT |

II Memorial Marc Retamero: Homenatge, pluja de peluixos i recollida de roba i calçat esportiu

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest divendres, 4 de gener, durant el partit que el Força Lleida juga davant el Carramimbre Valladolid al Barris Nord a les 21h, tindrà lloc el II Memorial Marc Retamero. El memorial es recull en 3 accions:

 

  • Homenatge a Marc Retamero.

Es farà un homenatge cap al Marc, jove periodista i fidel seguidor del Força Lleida que ens va deixar farà dos anys. Genís Retamero, germà petit del Marc, serà l’encarregat de fer entrega de la pilota de partit als àrbitres de l’encontre.

  • Recollida de peluixos, roba i calçat esportiu

El Força Lleida i la penya Bàsquet JCI Lleida impulsen la recollida de peluixos*, roba esportiva i calçat esportiu.  Tot el material recaptat anirà destinats a 3 entitats:

Esclat, Associació Solidaritat i Serveis Santa Teresina: amb el projecte “Reis per a tothom”

Associació Refem: acolliment de dones i infants en situació de vulnerabilitat

Sahara Ponent: promouen i coordinen el suport humanitari de les Terres de Ponent

A més, l’empresa “Suela Ràpid” col·laborarà en aquesta acció, reparant aquella roba i calçat que tingui algun petit dany. Tot i així, es demana que tot allò que es doni estigui en bon estat i es pugui reaprofitar. La roba i el calçat esportiu s’haurà de deixar en bosses a l’entrada del pavelló, on hi haurà un espai destinat per a deixar-hi el material

  • *Pluja de peluixos

Com s’ha comentat, també es fa recollida de peluixos per a les tres entitats definides anteriorment però, en aquest cas, els peluixos no es donaran a l’entrada del pavelló sinó que s’hauran de portar a la grada per a llençar-los sobre la pista en el moment que el Sr. Postu faci el compte enrere. Per a la pluja de peluixos es demana que el peluix no tingui cap element metàl·lic que pugui fer mal a algú a l’hora de llençar-lo. En cas que hi hagi algun material dur, es demanarà que el peluix es deixi a l’espai habilitat per a roba i calçat esportiu a l’entrada del pavelló. Per tal d’agilitzar aquesta acció, es demanarà a tots aquells que vulguin participar-hi, que baixin a la part més baixa de la grada.

 

Tota persona que porti un peluix o roba i calçat esportiu, tindrà l’entrada gratuïta per al partit.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut