Igualtat fins al darrer segon

Gran partit viscut a Olot entre Hiopos Lleida i Joventut de Badalona amb tots dos equips protagonistes en quarts alterns i pròrroga inclosa.

Bona arrencada 10-4 amb Hasbrouck i Walden anotadors. Bones accions de Villar amb anell passat +2, agafant els rebots defensius i assistint a Madsen per posar el +12. Hanga desbloquejava el lluminós badaloní amb un triple. Hiopos Lleida dominava amb joc ràpid i al rebot per situar el 24-13 al final del primer quart. Parcial 0-6 de la Penya en l’inici del segon quart que es trobava còmode i aprofitava les errades lleidatanes. Els badalonins estrenyien el lluminós fins a posar-se dos sota (36-34) a un minut del descans.

Arrencada, empat a l’electrònic i al cap de dos minuts torna a agafar aire el Hiopos Lleida amb el 40-36. Llorente amb un triple, Bropleh amb dos i la safata al contraatac de Villar tornaven a donar a l’equip un coixí de +10. Oriola no perdonava al triple i el Hiopos Lleida es trobava còmode i donant la seva millor versió recuoerant el +12. Últim quart amb la Penya dominant i posant l’electrònic més apretat que mai. Punt amunt, punt avall, Kenny al triple, Joventut igualant, Villar anotant 2 tirs lliures i últim tir badaloní per posar l’empat i anar a la pròrroga. Uns darrers cinc minuts amb igualtat, però on l’experiència i efectivitat del Joventut de Badalona decantaven el marcador favorable a l’equip dirigit per Dani Miret (82-85).