CAT |

ICG i Robles Força Lleida comencen el 28 d’agost els entrenaments oficials per encarar una pretemporada d’amistosos i Lliga Catalana

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El dia 28 d’agost, els jugadors i jugadores de l’ICG i el Robles Força Lleida començaran els entrenaments oficials a les ordres de Gerard Encuentra i Ruben Petrus, respectivament. Alguns dels esportistes, però, ja començaran a fer botar la pilota i sessions de tir una setmana abans, així com iniciar les revisions mèdiques pertinents.

L’ICG Força Lleida encetarà la pretemporada el 3 de setembre al Palau Blaugrana en una sessió a porta tancada amb el Barça de Roger Grimau. El 9 de setembre es desplaçarà a Prat per a un amistós amb el CB Prat. El dia 17 de setembre l’equip jugarà a Mollerussa on rebrà el Castelló de LEB Or, el 21 a Torrefarrera contra l’Stjarnan de la 1a divisió islandesa, i el 23 ho farà a Alpicat davant el Huesca de LEB Plata. L’equip viatjarà a Castelló per a un nou amistós davant l’equip castellonenc (26 o 27 de setembre) i culminarà el mes amb la Lliga Catalana LEB a l’Espai Fruita Barris Nord on es jugarà la semifinal el dia 30 (davant el guanyador entre Mataró i Pajarraco) i una hipotètica final el dia 1 d’octubre.

Partit de pretemporada del masculí davant Castelló la campanya 2022-2023

El Robles Força Lleida, per la seva banda, començarà els partits de pretemporada el 6 de setembre davant el CB Tarragona (zona Lleida). El dia 9 tenim cita a l’Espai Fruita Barris Nord amb la Lliga Catalana Femenina 2 davant l’Almeda (19 h). També en Lliga Catalana, el 16 i 24 de setembre seran els següents partits, aquest cop a domicili (Grup Barna a les 18 h i Mataró a les 18 h, respectivament). I en cas de passar a la fase final, jugarien semifinals el 30 de setembre i final l’1 d’octubre (lloc a definir). A banda de la Lliga Catalana, el Robles Força Lleida també jugarà a Zaragoza el dia 20 davant l’Helios, equip del mateix grup a Lliga Femenina 2.

Partit del femení durant la temporada 2022-2023

El calendari està subjecte a modificacions. Anirem actualitzant la informació en cas de qualsevol canvi. Pendent també de definir-se el Trofeu Ciutat de Lleida.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut