CAT |

ICG i Força Lleida, una relació lleidatana ferma i de futur

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Aquest matí, directius del Força Lleida i jugadors i staff de l’ICG Força Lleida han visitat les instal·lacions de l’empresa tecnològica lleidatana i patrocinadora principal del primer equip del club de bàsquet.

La trobada s’ha iniciat amb l’entrega de la samarreta de joc firmada pels jugadors del primer equip als màxims representants del Grup ICG Software, el president Andreu Pi i la directora general Meritxell Pi. Jugadors i cos tècnic han pogut fer una visita al showroom que l’empresa té a les seves instal·lacions de Torrefarrera.

Albert Aliaga ha aprofitat la visita per posar de manifest la importància que té per al Força Lleida que l’empresa ICG Software sigui patrocinadora principal del club. “Ens han donat la confiança absoluta amb el nostre projecte, han cregut amb nosaltres i el projecte és viable en major part gràcies a ells”. Aliaga reafirma que “s’ha de sumar més empreses per fer el projecte més gran”. Andreu pi, president del Grup ICG Software ha assegurat que “vam agafar el projecte del Força Lleida amb molta il·lusió, com sempre agafem les coses i tenen el nostre suport ara i de cara al futur”. Pi també ha fet menció del darrer partit a l’Espai Fruita Barris Nord i “Lleida va vibrar i anar a l’ACB seria el nostre gran èxit. Nosaltres hi estarem donant suport com sempre”. Andreu Pi també ha destacat que l’acord entre ICG i el Força Lleida és continuat sempre que les dues parts estiguin còmodes un amb l’altre.

Un dels temes més recents és la Final Four a Girona. El directiu Toni Cudós destaca que el club ha rebut unes 1.500 peticions d’entrades i al club només en tenim 400 que es van esgotar el dissabte en menys de 2 hores. Cudós afegeix que des del Força Lleida s’han fet gestions per poder disposar de prop de 160 tiquets per als aficionats lleidatans. Pep Castarlenas, vicepresident del Força Lleida fa una crida després de l’espectacle de divendres. “Una de les reflexions és que aquesta vibració que vam viure, ens agradaria que la gent s’ho quedés a la retina, a la memòria, i que servís per a la temporada vinent, tant si som ACB com LEB Or”. Castarlenas remarca que “la temporada vinent volem estar acompanyats, com a mínim, per un 70% dels espectadors del divendres passat”.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut