CAT |

“HI HA IL·LUSIÓ I TALENT PER TOT ARREU”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El base Thomas Schreiner accepta el rol de líder de l’equip a la pista i al vestidor i destaca “el gran potencial” de la plantilla

Ha estat una de les incorporacions de més impacte aquest estiu a la LEB Or, i és que el seu currículum parla per si sol. Thomas Schreiner, un dels bases de referència de l’última dècada al bàsquet estatal, amb dos ascensos a l’ACB a les seves espatlles, ha afirmat avui en la seva presentació davant dels mitjans que arriba a Lleida disposat a “gaudir jugant i també ensenyant”. Schreiner, als seus trenta-quatre anys, adoptarà un rol dins l’equip que no li és nou, ja que, segons ha dit “a tots els llocs on he estat hem anat creixent de mica en mica, i aquest és el camí que es vol començar a Lleida”. No ha volgut parlar de grans objectius esportius, però ha remarcat que a ell li agrada “guanyar tots els partits, sempre”, i que la clau de l’èxit està sempre en “la implicació” i, evidentment, en el treball; “És un camí molt llarg, i ara ens hem de concentrar en treballar, fer una bona pretemporada i anar construint l’equip”.

Per la seva banda, el DT Joaquín Prado ha destacat la “gran oportunitat de mercat” que va suposar poder materialitzar la incorporació d’Schreiner, i ha destacat que l’austríac “farà millors als seus companys tant en defensa com en atac”. Andreu Cabezudo, membre de la junta directiva assistent a la presentació, també ha remarcat els dots de lideratge del nou base de l’ICG Força Lleida i ha remarcat que ajudarà a “equilibrar el gran talent” que hi ha a la plantilla.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut