CAT |

GRUP ICG, nou patrocinador principal del primer equip del Força Lleida (LEB Or)

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i el Grup ICG Software han signat un acord de col·laboració pel qual el grup tecnològic serà el nou patrocinador principal del Força Lleida a la lliga LEB OR. Així doncs el conjunt lleidatà competirà sota el nom oficial de ICG FORÇA LLEIDA durant el que resta de temporada i les dues campanyes següents (2018-2019, 2019-2020, 2020-2021).

Aquest acord ha estat signat al Pavelló Barris Nord de Lleida pel president del Força Lleida Félix González, i pel president del Grup ICG Andreu Pi. Durant l’anunci i la presentació de Grup ICG com a nou patrocinador principal també han estat presents els jugadors del primer equip i el cos tècnic.

El president del Força Lleida Félix González ha destacat en les declaracions la demostració de confiança per part del Grup ICG en els valors que representa el club i la seva trajectòria en les últimes temporades. També ha mencionat el paper tant important que va jugar el patrocini del Grup ICG en el hoquei lleidatà, de tal manera que es va aconseguir situar el club en la primera línia del hoquei estatal. González ha manifestat que “l’acord aporta estabilitat per ara i també per al futur, i de forma significativa”.

El president del Grup ICG Andreu Pi ha explicat que la voluntat per part del Grup ICG és  la de donar suport al club i acompanyar-lo en el recorregut cap a una millor situació esportiva, tal i com es va produir en el hoquei. Pi ha mostrat la seva satisfacció de contribuir al creixement i la promoció del bàsquet i de l’esport lleidatà.  “El bàsquet lleidatà mereix lluitar per estar en el més alt”, ha afirmat el president del Grup ICG. A més, ha llançat una crida a les empreses de Lleida a contribuir també a donar un cop de mà a l’esport de la ciutat.

Per la seva banda, Meritxell Pi, Directora General del Grup ICG, s’ha mostrat satisfeta de treballar en aquest projecte ja que el grup al qual representa participa en la promoció de l’esport i el territori.

 

Sobre Força Lleida Club Esportiu

El Força Lleida Club Esportiu va néixer l’estiu del 2012, impulsat per un grup d’empresaris lleidatans amb la intenció de convertir-se en el club de bàsquet de referència de les Terres de Ponent. El naixement del Força Lleida Club Esportiu va suposar cobrir el buit que el Lleida Bàsquet havia deixat amb la seva desaparició de les competicions oficials.

Des de la seva fundació, el Força Lleida ocupa una plaça en la lliga LEB OR, la segona categoria del bàsquet professional i juga els partits com a equip local al Pavelló Barris Nord de Lleida, amb una capacitat per a 6.300 espectador i situat entre els barris de Pardinyes, Balàfia i el Secà de Sant Pere,

A més de tenir el primer equip a la segona divisió, el Força Lleida és una escola de bàsquet base amb 14 equips en l’actualitat i un total de 160 jugadors. La majoria d’aquests equips competeixen en la màxima categoria del bàsquet català.

Sobre Grup ICG

INNOVANT DES DE 1985

El Grup ICG és un grup multinacional que fabrica solucions tecnològiques globals per petites, mitjanes i grans empreses dels sectors de l’hostaleria, hotel y comerç, des del Software Punt de Venda fins a la gestió centralitzada de cadenes y franquícies. Està format por set societats i compta amb diferents divisions de negoci (Solucions ICG, HIOPOS i CashDro).

El Grup va ser fundat el 1985, pel seu actual president, Andreu Pi Pocurull, qui des d’un principi va tenir clar l’objectiu de fer més fàcil el treball a usuaris i empreses, ajudant-los a gestionar els seus negocis mitjançant la tecnologia més avançada.

La innovació forma part de l’ADN d’ICG i ha estat el motor de creixement del Grup al llarg de la seva història, estudiant els canvis de l’entorn i donant resposta a les necessitats del mercat. ICG treballa amb idees i recursos propis, i destina un alt percentatge dels seus beneficis a la recerca i al desenvolupament de solucions de gestió amb la finalitat d’oferir tecnologia d’última generació.

ICG té la seva seu central a Lleida on elabora tot el procés de desenvolupament i fabricació de les solucions per als diferents sectors econòmics. Està present en més de 70 països dels cinc continents i té presència en les principals fires que se celebren a tot el món. A més, compta amb 28 concessions internacionals.

Des dels seus inicis, el Grup ICG ha estat vinculat amb el seu entorn i en la promoció de l’esport en varietat de modalitats i disciplines.

 

Vídeo de l’anunci i presentació oficial del Grup ICG com a ou patrocinador principal del Força Lleida:

 

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut