CAT |

Gran reacció sense premi final.

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

Andorra es preparava per viure un dels partits més intensos de la jornada. L’ICG Força Lleida visitava la casa del líder per buscar avançar-se en la classificació.

Cara i creu en els primers compassos del partit. L’encert de l’Andorra obligava l’ICG Força Lleida a aturar el joc després d’un parcial 10-0. Els lleidatans no es trobaven còmodes davant la pressió del rival, que obligava els de Gerard Encuentra a fer llançaments molt forçats. Michael Carrera i Fabio Santana desembossaven la cistella lleidatana amb jugades molt lluitades sota cistella. Tornava Jaume Lobo sobre el parquet després d’unes setmanes de baixa i ho feia anotant de dos en els primers segons, però el gran encert dels locals ens portaven a encarar el segon quart amb un 22-9 al lluminós.

Continuava amb la seva dinàmica l’Andorra, que ho anotava tot i defensava rocós i al límit de la falta. Després d’uns minuts de nervis sobre el parquet, l’ICG Força Lleida aturava el joc per fer un reset. Carrera i Urtasun, des de la línia de 6,75 donaven a l’equip la moral necessària per continuar amb l’encert. Malgrat que la distància era considerable (35-21), aturava el joc Natxo Lezkano amb els 6 punts seguits lleidatans. Es sumava Brito a l’encert des del triple. Però tot no podia ser positiu. Xiulaven la segona tècnica a Gerard Encuentra, que marxava cap a vestidors amb l’ovació del centenar d’aficionats lleidatans desplaçats a La Bombonera. Els andorrans seguien fent mal des de la línia exterior, per tornar a situar una còmoda distància de 22 per anar al descans (51-29).

Aguantava bé l’ICG Força Lleida la ja habitual dinàmica anotadora dels andorrans. Els punts de Carrera, Urtasun i Vasi sumaven pels de la Terra Ferma i un triple del jugador de Pamplona als cinc minuts posava la distància per sota el llindar dels 20 punts. David Cuéllar anotava des del triple i Carrera ho feia de 2 per posar-se 11 per sota, una distància que no succeïa des del primer quart. I l’equip es començava a trobar bé, a gust, i de triple de Cuéllar, a triple de Lobo i a triple de Santana hi havia uns segons que posaven l’equip nou per sota per encarar el tram final de partit (69-60).

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut