CAT |

Gerard Encuentra: “Que la temporada vinent tothom segueixi amb la mateixa il·lusió”

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El tècnic lleidatà Gerard Encuentra dirigirà l’ICG Força Lleida la temporada vinent. Tot i que l’entrenador ja tenia contracte per a la temporada 2022-2023, el club li ha ampliat i millorat l’oferta. Després de la temporada històrica que s’ha viscut al club, des del Força Lleida ja es pensa en la propera campanya per tornar a “foter-la grossa”. Per això, cal començar pels fonaments i el projecte començava per comptar amb la continuïtat de Gerard Encuentra a la banqueta lleidatana.

Albert Aliaga, president del Força Lleida, començava la roda de premsa agraint a tothom la seva implicació al llarg de la temporada, del play-off i de la Final Four. Aliaga ha volgut destacar que Gerard Encuentra no és un simple noi de Lleida, sinó que “és un senyor entrenador i ho hem de posar en valor”. A més, per a l’entitat que presideix “és una satisfacció retenir el talent local” i avisa que és el moment de tornar a liar-la tots junts des del principi.

Un dels confeccionistes de la plantilla és Joaquín Prado, el director esportiu del club qui ha deixat clar que ara mateix tenen moltes coses al cap, però moltes d’altres ja estan treballades. Prado ha destacat la figura de Gerard Encuentra, afirmant que l’estil de l’equip no es perdrà. El director esportiu ha ratificat les paraules del president respecte l’ambientàs viscut a l’Espai Fruita Barris Nord i també ha volgut destacar que “hem fet una temporada excel·lent” i que només han faltat dos partits per ser ACB.

El protagonista del matí, el tècnic lleidatà Gerard Encuentra s’ha mostrat satisfet amb aquesta aposta del club cap a ell. Davant les preguntes sobre si ha rebut altres ofertes, Encuentra ha dit que al llarg de la temporada s’ha centrat en la seva feina com a entrenador i que “tinc la possibilitat de complir el somni d’entrenar l’equip de la meva ciutat”. Després d’una campanya històrica i portar l’ICG Força Lleida a jugar la Final Four, l’entrenador afegeix que, per la temporada vinent “tothom segueixi amb la mateixa il·lusió”.

Roda de premsa completa

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut