CAT |

GERARD ENCUENTRA, NOU ENTRENADOR DEL FORÇA LLEIDA

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i l’entrenador Gerard Encuentra han arribat a un acord mitjançant el qual el tècnic lleidatà es farà càrrec de la primera plantilla de l’equip durant les properes dues temporades. Encuentra, de 31 anys, arriba procedent del CB Pardinyes, de LEB Plata, on ha desenvolupat el gruix de la seva carrera com a entrenador.

De fet, el lleidatà va començar en aquest club com a ajudant de Jorge Serna a la Lliga EBA la temporada 2014/15, agafant el testimoni com a màxim responsable del conjunt groc-i-negre la 2016/17, quan Serna es va incorporar al Força Lleida com a entrenador assistent de Borja Comenge. Com a titular de la banqueta del Pardinyes -en aquell moment equip vinculat del Força Lleida- Encuentra va conduir l’equip durant tres temporades a la lliga EBA, amb resultats espectaculars que van culminar amb l’ascens a LEB Plata la temporada 2018/19. Els dos últims anys en aquesta categoria han estat també del tot exitosos per al tècnic, aconseguint no només la permanència sinó també la classificació per al play-off d’ascens a LEB Or en aquesta última campanya.

La presentació oficial de Gerard Encuentra davant dels mitjans de comunicació tindrà lloc aquest dijous dia 17 de juny a les 12.00 h a la sala de premsa Marc Retamero del pavelló Barris Nord.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut