CAT |

FORÇA LLEIDA I FEDERACIÓ ACELL, UNITS PER LA INCLUSIÓ

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida renova la seva col·laboració amb la Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual (ACELL). La renovació d’aquest conveni suposa l’aposta de seguir donant suport a aquest col·lectiu, apropant-los el bàsquet de casa nostra i que puguin viure’l i gaudir-lo de primera ma. 
És per això que, aquest acord inclou, no només la possibilitat de venir als partits de l’ICG Força Lleida, sinó que els jugadors de la federació puguin jugar a bàsquet durant el descans d’un partit del primer equip. A més, el Força Lleida està obert a participar a tota activitat esportiva que s’organitzi des de la Federació ACELL ja siguin visites especials o accions puntuals.
“El Força Lleida és un club obert a tothom, independentment de les seves capacitats. El bàsquet i l’esport en general no entén de limitacions i per a nosaltres és un plaer sumar esforços amb la Federació ACELL”, diu Albert Aliaga, president del Força Lleida. Per la seva banda, Anna Pàmies, presidenta de la Federació ACELL a la territorial de Lleida, destaca que “aquesta unió és una bona combinació per posar en relleu els valors, el bàsquet com a oci i esport de lleure”. Solé també agraeix la possibilitat de gaudir del bàsquet en directe a l’Espai Fruita Barris Nord “perquè per als esportistes és una activitat extra i els motiva”. 
Ambdues parts treballarem plegades per seguir creixent i portant el bàsquet a tothom com a eina de treball en equip i gaudi.  

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut