CAT |

FORÇA LLEIDA I CB ALPICAT RENOVEN LA SEVA VINCULACIÓ

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i el CB Alpicat han segellat l’acord mitjançant el qual el conjunt alpicatí de lliga EBA, Cochesinternet.net Alpicat, serà per tercer any consecutiu l’equip vinculat del Força Lleida. El conveni comporta la cessió de quatre jugadors a l’Alpicat aquesta temporada i, a més, també inclou avantatges socials per al conjunt del Segrià; tots els jugadors del planter alpicatí podran assistir de forma gratuïta als partits de l’ICG Força Lleida, i les seves famílies gaudiran de condicions especials en els abonaments de temporada.

L’acord ha estat valorat de forma molt positiva per les dues parts: Albert Aliaga, president del Força Lleida, destaca que “la utilitat d’aquest conveni la demostra el fet que un jugador com l’Albert Lafuente, que fa dues temporades va ser cedit a l’Alpicat, ara forma part de la plantilla de LEB Or”. Mentre, la presidenta del CB Alpicat, Paqui Galeano, també afirma amb satisfacció que “els jugadors cedits pel Força Lleida juguen a un altre nivell i això farà que el nostre públic gaudeixi molt”.

El Cochesinternet.net Alpicat serà aquesta temporada el segon màxim representat lleidatà a les categories FEB, per darrere del ICG Força Lleida.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut