CAT |

Força Lleida i CB Alpicat continuarem com a clubs vinculats

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida Club Esportiu i el CB Alpicat continuaran sent clubs vinculats per quart any consecutiu. Aquest acord entre ambdues parts suposa que, des del Força Lleida es cedeixin jugadors al primer equip del club alpicatí, actualment a Copa Catalunya.

Albert Aliaga, president del Força Lleida remarca que aquesta continuïtat ajudarà tant al Força Lleida com al CB Alpicat en els seus objectius. “Creiem convenient seguir amb la nostra política de tenir vinculació amb clubs del territori, especialment amb l’Alpicat i tenir-hi vinculats jugadors en dinàmica del primer equip del Força Lleida perquè progressin a nivell tècnic juntament amb la coordinació del nostre director esportiu i del cos tècnic del club alpicatí”, diu Aliaga. A més, afegeix que “és una manera d’ajudar a evolucionar i fer crèixer jugadors que en un futur creiem que poden ajudar l’ICG Força Lleida”.

Paqui Galeano, presidenta del CB Alpicat assegura que “la vinculació ens ajuda a reforçar la nostra plantilla i per al Força Lleida el fet que puguin planificar entrenaments de pretemporada o donar descans a algun dels seus jugadors”. Galeano remarca que els màxims beneficiats són els jugadors que entren en dinàmica de dos clubs. La presidenta del CB Alpicat també ha realçat el fet que l’entrenador principal i l’assistent de l’Alpicat siguin dues persones amb trajectòria al Força Lleida: Marc Díaz i David Almacelles.

Imatge portada: La presidenta del CB Alpicat Paqui Galeano i el president del Força Lleida Albert Aliaga durant l’acord de vinculació entre ambdós clubs en temporades anteriors.

Galeria imatges: Adrián Garcia, Àlex Rubín de Celis, Xavier Mata i Pau Sarrate durant partits de l’ICG Força Lleida la temporada 2021-2022.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut