CAT |

Força Lleida i CaixaBank, onze temporades d’unió.

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i CaixaBank han signat la renovació del patrocini que uneix el club català i l’entitat financera per a la vigent temporada. Mitjançant aquest acord, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club lleidatà, un vincle que va començar en els inicis del projecte del club, ara farà onze temporades.

El parquet de l’Espai Fruita Barris Nord ha estat l’escenari per a segellar aquesta renovació, on hi han assistit el president i vicepresident del Força Lleida, Albert Aliaga i Pep Castarlenas, respectivament; i Joaquim Macià, director d’institucions de CaixaBank a Catalunya, Albert Biosca, director d’àrea de negoci de CaixaBank a Lleida i Jeremi Camí, director d’Institucions de CaixaBank a Lleida.

Albert Aliaga destaca la importància que una entitat tan reconeguda i amb prestigi com CaixaBank aposti per la renovació amb el Força Lleida. “Ens dona confiança i senyal que estem fent les coses bé i que tenim el reconeixement d’empreses com ells”. Per la seva banda, Joaquim Macià posa en relleu la continuïtat d’aquesta vinculació des de fa deu anys. “Ens dona la força de la presència al territori, de col·laborar en l’esport base i el suport a un equip tan representatiu de les terres de Lleida”.  

La Fundació “la Caixa”, a través de CaixaBank, dona suport al projecte d’equips de base del Força Lleida a través de l’escola de bàsquet del club, amb l’objectiu de difondre entre els més joves els valors de l’esport. A més, la Fundació “la Caixa” i CaixaBank col·laboren també a l’equip Força Lleida Aspros, integrat per persones amb discapacitat intel·lectual.

CaixaBank, patrocinador de referència del bàsquet 

Per a CaixaBank, el patrocini esportiu és una eina estratègica de comunicació que ajuda a impartir valors que l’entitat comparteix amb el bàsquet com són el lideratge, l’esforç, la superació i el treball en equip. Per tot això, CaixaBank aposta fermament per aquest esport, del que ja és una de les empreses patrocinadores de la selecció espanyola de bàsquet masculí i femení i soci de la Federació Espanyola de Bàsquet així com patrocinador principal de la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, amb l’objectiu d’impulsar el bàsquet en cadira de rodes. 

En la seva estratègia de patrocini local per a generar notorietat en el territori d’influència, CaixaBank ha col·laborat amb els principals esdeveniments que s’han celebrat recentment al territori, tant professionals com amateurs, traslladant els valors de l’esport a tots els racons del país. 

Prova d’això és el compromís amb el circuit Plaza 3×3 CaixaBank, el major circuit de bàsquet 3×3 al carrer que es disputa des de l’any 2012, una de les competicions de referència de l’esport base que ha congregat a més de 42.000 jugadors de totes les edats i rebut més de 200.000 visitants després de recórrer 39 ciutats espanyoles al llarg de la seva història.

D’esquerra a dreta: Albert Biosca, Joaquim Macià, Albert Aliaga, Pep Casterlenas i Jeremi Camí

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut