CAT |

Força Lleida i Barça renovem el vincle esportiu i social fins a 2024

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i el Futbol Club Barcelona hem fet una roda de premsa conjunta aquest migdia a l’Espai Fruita Barris Nord de Lleida per renovar i donar continuïtat a la vinculació entre ambdues entitats fins a juny de 2024. L’acord, que té una renovació periòdica, pretén continuar al llarg dels anys, esdevenint un vincle entre dos clubs catalans, tant en l’àmbit esportiu com social.

Albert Aliaga, president del Força Lleida ha manifestat que “és un plaer continuar vinculats i renovar aquest conveni que suposa un reforç per al bàsquet a Lleida”. A més, reconeix que és un orgull que un club com el FC Barcelona vulgui treballar plegats amb el Força Lleida. El president també ha exemplificat en Juani Marcos i Ibou Badji aquesta vinculació, dos jugadors que van venir la temporada passada a l’ICG força Lleida i que, a banda d’aconseguir arribar a la Final Four de la LEB, van créixer com a jugadors.

Per la seva banda, el president del FC Barcelona de Bàsquet Josep Cubells ressalta que el Barça està interessat a tenir relacions amb clubs del país. “Ibou i Juani han crescut com a jugadors en un entorn i en un club que els ha donat i acompanyat en la seva evolució tècnica i en una temporada exitosa”. A més, ha afegit que “volem mantenir aquest vincle en el temps i de cara a la temporada vinent, el Barça de bàsquet vindrà a fer un partit amistós de pretemporada davant l’ICG Força Lleida”. Aquesta unió “ens agermanarà més com a clubs i mostrarà la dimensió de país que porta aquesta col·laboració”, afegeix Cubells.

Pep Casterlenas, vicepresident del Força Lleida i el directiu del club Sisco Pujol, ressaltaven la part humana d’aquesta vinculació. “Aquest pas ha estat gràcies també a la relació humana”, diu Castarlenas. “Entre tots farem que Barça i Lleida puguin créixer”, afegeix Pujol.

Ja disponible a la presentació de renovació de conveni

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut