CAT |

Festa Final de Temporada del Força Lleida i el CBF Lleida

Twitter
WhatsApp
Telegram
Facebook
Email

El Força Lleida i els equips de la base del CBF Lleida vam celebrar ahir l’habitual festa final de temporada. Jugadors de l’ICG Força Lleida, staff, jugadors i jugadores dels equips de la base del club, mares, pares, directius, empreses, institucions… Tots plegats vam poder gaudir d’una vetllada on el bàsquet va ser el protagonista indiscutible.

Amb els parlaments d’obertura de festa i la irrupció dels jugadors del primer equip sobre l’improvitzat escenari, es va donar el tret de sortida a activitats per a joves i grans. Concursos d’encistellar on mares, pares, fills i filles buscaven el premi: samarretes del club, bufandes, motxilles… En el joc també hi participaven jugadors de l’ICG Força Lleida com Juani Marcos o Albert Lafuente.

Una vetllada per anar acomiadant la temporada. Doncs l’ICG Força Lleida, el primer equip del Força Lleida, encara els queda el més important: la Final Four d’aquest cap de setmana a Girona. Una final a quatre on buscarà l’ascens a l’ACB, igual que faran Girona, Estudiantes i Palència.

Més noticies

Et podem ajudar?
Saltar al contingut